OVER ONS

MALAMUTE


Malamute is opgericht door Sanne Lempers en Daniël Hulshof. 


Sanne en Daniël kennen elkaar vanuit de technische sector en ontwikkelden samen Malamute. Allebei hebben ze jarenlange ervaring in verschillende rollen in onder andere de voedsel-, farma, olie- en gasindustrie. 


Vanuit hun ervaring in die verschillende rollen binnen verschillende bedrijven is Malamute ontstaan. Binnen de bedrijven ontbrak veelal een juiste manier van het visualiseren van data. Malamute zorgt middels het dashboard voor overzicht en visualisatie van deze data. 
DANIËL

In de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat er binnen de onderhoudswereld steeds meer behoefte is aan betrouwbare data waardoor het onderbuikgevoel wordt weggenomen.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de maintenance en reliability engineering weet ik hoe je de pijn punten bloot legt en wegneemt binnen de productie- en proces industrie. Denk hierbij aan vergelijkingen tussen technische stilstanden, OEE data en autonoom onderhoud. Sterk ben ik in het analyseren, prioriteren en communiceren waardoor er op korte termijn goede resultaten worden geboekt.  

SANNE

Het werken in een brandjesbluscultuur heeft mij nooit blij gemaakt. Maar het vinden en elimineren van de basisoorzaak en het delen van kennis binnen een organisatie wel!

Met mijn theoretische en technische achtergrond zie ik snel de informatie die in datasets verborgen zit. En met 10 jaar ervaring in de food- en pharma is hier ook een flinke dosis praktijkkennis bijgekomen. Ik geloof dat alle informatie om de juiste beslissing te nemen al binnen de organisatie aanwezig is, en dat goede -visuele- communicatie de sleutel is naar het ontsluiten van deze kennis.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op.


Bellen kan natuurlijk ook! Bel Sanne op 06-46270468 of Daniël 06-11043864 en we spreken je graag.