WEG MET HET ONDERBUIKGEVOEL


OVER MALAMUTE

Malamute is ontstaan vanuit de behoefte om “het onderbuik gevoel” weg te halen bij het nemen van beslissingen. Te vaak wordt de werkdag bepaald door de problemen van de afgelopen 24 uur. Sterke visuele dashboards helpen om het grote plaatje te blijven zien en de rust te vinden in een organisatie om aan de belangrijke zaken te blijven werken, in plaats van alleen aan de urgente.


Malamute is opgericht door Sanne Lempers en Daniël Hulshof

Sanne en Daniël kennen elkaar vanuit de technische sector en ontwikkelden samen Malamute. Allebei hebben ze jarenlange ervaring in verschillende rollen in onder andere de voedsel-, farma, olie- en gasindustrie. 


Vanuit hun ervaring in die verschillende rollen binnen verschillende bedrijven is Malamute ontstaan. Binnen de bedrijven ontbrak veelal een juiste manier van het visualiseren van data. Malamute zorgt middels het dashboard voor overzicht en visualisatie van deze data.

Malamute helpt bij het maken van de juiste dashboards en het uitvoeren van de acties die hieruit naar voren komen.

SANNE LEMPERS


ANALYTISCH -  ENERGIEK - RELATIEBOUWER


Het werken in een brandjesbluscultuur heeft mij nooit blij gemaakt. Maar het vinden en elimineren van de basisoorzaak en het delen van kennis binnen een organisatie wel!

Met mijn theoretische en technische achtergrond zie ik snel de informatie die in datasets verborgen zit. En met 10 jaar ervaring in de food- en pharma is hier ook een flinke dosis praktijkkennis bijgekomen. Ik geloof dat alle informatie om de juiste beslissing te nemen al binnen de organisatie aanwezig is, en dat goede -visuele- communicatie de sleutel is naar het ontsluiten van deze kennis.


sanne@malamute.nl

06-46270468

DANIËL HULSHOF


VAKKENNIS - GEDREVEN - NETWERKER


In de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat er binnen de onderhoudswereld steeds meer behoefte is aan betrouwbare data waardoor het onderbuikgevoel wordt weggenomen.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de maintenance en reliability engineering weet ik hoe je de pijn punten bloot legt en wegneemt binnen de productie- en proces industrie. Denk hierbij aan vergelijkingen tussen technische stilstanden, OEE data en autonoom onderhoud. Sterk ben ik in het analyseren, prioriteren en communiceren waardoor er op korte termijn goede resultaten worden geboekt. 


daniël@malamute.nl
06-11043864