MALAMUTE EN ULTIMO STARTEN SAMENWERKING PER 31-3-22


Partnership Malamute en Ultimo verbetert inzicht in asset data voor onderhoudsprofessionals

Malamute maakt datagedreven besluitvorming beschikbaar voor elke productiefaciliteit. Dit realiseren zij door verschillende databronnen veilig te koppelen, om knelpunten te visualiseren en het probleem op te lossen. De Enterprise Asset Management (EAM) software van Ultimo helpt asset intensieve bedrijven met het optimaliseren van asset management en onderhoudsprocessen


TOEGANKELIJKE GEGEVENSDoor de data die Malamute verzamelt en presenteert, te integreren met beschikbare asset data in Ultimo, realiseren bedrijven inzicht en een snellere route tot continue verbetering van hun bedrijfsprocessen. 

Patrick Beekman, Partner Solution Manager bij Ultimo: “Een van de doelen van dit partnership is om bewustwording te creëren bij onze klanten. Wees bewust van alle data die al beschikbaar is. Bedrijven denken vaak dat ze voor het beschikbaar maken van deze data, complexe en dure software dienen aan te schaffen. Maar je kunt al heel eenvoudig en laagdrempelig beginnen. Door de data van diverse technische assets, zoals machines en andere productiemiddelen, beschikbaar te maken in Ultimo, kunnen onze klanten beter geïnformeerd beslissingen maken. De dashboards van Malamute maken dit direct inzichtelijk.”

Lees het volledige artikel over het partnership op de website van Ultimo.