Onze diensten

DIENSTEN


Met onze kennis en ervaring biedt Malamute jou alle ondersteuning die je nodig hebt wanneer je besluit toe werken naar een data cultuur.

Manufacturing dashboard

Binnen bedrijven ontbreekt veelal een juiste manier van het visualiseren van de grote hoeveelheid aan data. Malamute zorgt middels het manufacturing dashboard binnen één week voor visualisatie en overzicht van de belangrijkste KPI’s.Meer informatie

Dataontsluiting

Malamute maakt de data binnen jouw bedrijf toegankelijk en vindbaar. Middels het verbinden van verschillende databronnen maken wij de weg vrij voor het starten van een datacultuur binnen jouw bedrijf. Meer informatie

Data analyse

De visualisatie geeft inzicht in jouw data. Maar wat zegt deze data? Wat is de oorzaak in combinatie met de omschrijving. Malamute zorgt voor het opstellen van rapportages en dashboards, het controleren van gegevens op correctheid, het maken van analyses en datamodellen. We verdiepen ons in de informatiebronnen voor kwalitatief en kwantitatief onderzoek.

Energiedashboard

De (energie)kosten stijgen, het personeelstekort loopt op en verduurzamen speelt een grote rol. Malamute brengt de mogelijkheid tot besparen en verduurzamen binnen jouw productieomgeving in kaart door middel van ons energiedashboard. Dit dashboard is specifiek ingericht om jouw energiekosten met één druk op de knop inzichtelijk te hebben.


Meer informatie

Dashboard traject op maat

Van iedere dataset in jouw bedrijf kunnen wij een dashboard maken en daar een advies aan koppelen. De visualisatie van gegevens wordt gemaakt naar de wens van de eindgebruiker. Dit betekent dat ieder dashboard verschillende informatie weergeeft afhankelijk van de vraag. 


Meer informatieDetachering

Op projectbasis begeleiden wij jouw organisatie naar een datagedreven cultuur. Onze professionals kunnen direct meedraaien binnen jouw bedrijf. Met hun kennis en ervaring zijn zij inzetbaar voor diverse hulpvragen, begeleiding en advies of wanneer een functie tijdelijk vervuld moet worden bijvoorbeeld bij verlof of ziekte.


Advies

Dashboarden van jouw gegevens is de start van een continu verbetertraject volgens de Lean Six Sigma methodiek. Datagedreven beslissingen nemen is de (nieuwe) manier van werken. Het laten zien van een grafiek (KPI) kan zeer verhelderend werken, maar alleen als iedereen begrijpt waar hij of zij naar zit te kijken en welke invloed ze hebben op deze grafiek (KPI). Het is van groot belang dat de juiste grafieken (KPI’s) worden gekozen om te volgen, anders optimaliseer je niet de gehele lijn, maar alleen een machine. Dashboarding in een onderdeel  van het continu verbeter traject en sluit naadloos aan bij de Malamute datacultuur

Malamute maakt van elke dataset in jouw bedrijf een dashboard. Schakel ons in voor advies en begeleiding bij het uitvoeren van de acties die uit het dashboard naar voren komen.

AAN DE SLAG 

Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar.