WEG MET HET ONDERBUIKGEVOEL


OVER MALAMUTE

Malamute is opgericht door Sanne Lempers en Daniël Hulshof. Sanne en Daniël kennen elkaar vanuit de technische sector en ontwikkelden samen Malamute. Allebei hebben ze jarenlange ervaring in verschillende rollen in onder andere de voedsel-, farma, olie- en gasindustrie.


Malamute is ontstaan vanuit de behoefte om “het onderbuik gevoel” weg te halen bij het nemen van beslissingen.Te vaak wordt de werkdag bepaald door de problemen van de afgelopen 24 uur.

Sterk visuele dashboards helpen om het grote plaatje te blijven zien en de rust te vinden in een organisatie om aan de belangrijke zaken te blijven werken, in plaats van alleen aan de urgente.


Malamute helpt bij het maken van de juiste dashboards en het uitvoeren van de acties die hieruit naar voren komen.

SANNE LEMPERS


ANALYTISCH -  ENERGIEK - RELATIEBOUWER


Het werken in een brandjesbluscultuur heeft mij nooit blij gemaakt. Maar het vinden en elimineren van de basisoorzaak en het delen van kennis binnen een organisatie wel!

Met mijn theoretische en technische achtergrond zie ik snel de informatie die in datasets verborgen zit. En met 10 jaar ervaring in de food- en pharma is hier ook een flinke dosis praktijkkennis bijgekomen. Ik geloof dat alle informatie om de juiste beslissing te nemen al binnen de organisatie aanwezig is, en dat goede -visuele- communicatie de sleutel is naar het ontsluiten van deze kennis.


sanne@malamute.nl

06-46270468

DANIËL HULSHOF


VAKKENNIS - GEDREVEN - NETWERKER


In de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat er binnen de onderhoudswereld steeds meer behoefte is aan betrouwbare data waardoor het onderbuikgevoel wordt weggenomen.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de maintenance en reliability engineering weet ik hoe je de pijnpunten blootlegt en wegneemt binnen de productie- en proces industrie. Denk hierbij aan vergelijkingen tussen technische stilstanden, OEE data en autonoom onderhoud. Sterk ben ik in het analyseren, prioriteren en communiceren waardoor er op korte termijn goede resultaten worden geboekt. 


daniël@malamute.nl
06-11043864

ERIK VAN DER MIJN


TECHNISCH -  ANALYTISCH - LEERGIERIG


Zo'n 20 jaar geleden ben ik gestart als procesoperator in de infant formula industrie. Na 8 jaar op de werkvloer heb ik de stap gemaakt naar process engineer, om dagelijkse problemen te verhelpen en het productieproces te verbeteren. De basisvoorwaarde voor verbeteren is meten. Betrouwbaar meten kan niet zonder integere data. De data die uit productieprocessen komt, van bron tot rapportage, heeft altijd mijn belangstelling gehad. Door middel van een transparante rapportage en duidelijke visualisatie, is het mogelijk om logische verbeterstappen te maken.  


Mijn jarenlange ervaring op de werkvloer is meteen mijn grote kracht. Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om de koppeling met de werkvloer altijd te behouden. De meest rendabele procesverbeteringen hebben een sterke relatie met de werkzaamheden van de operator of monteur. Daar ligt ook deels de oorsprong van de data, in de vorm van jarenlange kennis en ervaring. Wanneer je deze vorm van data kan relateren aan data uit automatiseringssystemen, kun je het werkelijke verhaal van het productieproces vertellen.


erik@malamute.nl

06-25249668


HARRY COENEN


ANALYTISCH - OPLOSSINGSGERICHT - GEFOCUST


De cijfers bij het verhaal brengen en het verhaal uit de cijfers distilleren, dat is waar het om gaat. Als professional met een brede waaier aan ervaring in consultancy en management ben ik geleidelijk uitgegroeid tot een specialist in data.
Recht door zee en verfrissend direct, dat zijn voor mij kenmerkende eigenschappen, noodzakelijk voor het leveren van resultaat.

Ik werk met extreme focus en laat me niet snel afleiden. Graag duik ik in de complexere materie en zorg ik voor analyses en advies over variaties in processen. Ik speel met data en zorg dat jij er “iets” mee kunt. Jou laten zien wat het is, zodat je niet meer hoeft gissen wat het zou kúnnen zijn.harry@malamute.nl

06 21135995