Krachtige visualisaties van bedrijfsdata voor het maken van data-gedreven beslissingen.
DATA IS DE TOEKOMST


Data gedreven beslissingen maken, helpt bedrijven om competitiever te worden omdat het de efficiëntie en effectiviteit verhoogt.  Malamute gelooft dat ieder bedrijf de komende vijf jaar gebruik maakt van datagestuurde besluitvorming door het gebruik van dashboards.

Maar waar te beginnen? 

BEGRIJPELIJKE DATA


Wanneer je een datagedreven cultuur wilt starten, moet je er zeker van zijn dat data beschikbaar en begrijpelijk is. Malamute helpt bij elke stap in dit proces.

datagedreven werken

MALAMUTE DASHBOARD

Met Malamute maken wij van elke dataset in jouw bedrijf een dashboard en koppelen daar een praktisch en waardevol advies aan. 


Op basis van onze dashboards zie je in één oogopslag waar je kunt verbeteren. Je kunt direct zelf aan de slag, of je schakelt ons in. Malamute heeft de kennis en ervaring in huis om het verbeterpotentieel om te zetten in resultaat. Dit doen wij door verschillende databronnen te koppelen, het opzetten van een effectieve overlegstructuur (MCRS) en gerichte continuous improvement tools.


Wij kijken graag samen met jou wat de beste oplossing is.

Malamute dashboard inzicht

INZICHT


Ervaar het gemak van real time inzicht in jouw data. Middels één druk op de knop ontvang je een dashboard met altijd actuele data. 


Malamute dashboard beschikbaarheid

OVERAL BESCHIKBAAR


Bekijk het dashboard waar en wanneer je maar wilt. Het dashboard is beschikbaar op elk apparaat, dynamisch en actueel.

Malamute dashboard besparing

BESPARING


Malamute creëert inzicht in jouw data. Vind sneller oorzaken en bijhorende oplossingen. Bespaar door efficiëntere meetings, automatisering en duidelijke communicatielijnen.

ENERGIEDASHBOARD


De (energie)kosten stijgen, het personeelstekort loopt op en verduurzamen speelt een grote rol. Het is actueler en urgenter dan ooit om grip te houden en te besparen.

Malamute brengt de mogelijkheid tot besparen en verduurzamen binnen jouw productieomgeving in kaart. Dit doen wij middels het maken van een energiedashboard. Dit dashboard is specifiek ingericht om jouw energiekosten met één druk op de knop inzichtelijk te hebben.


datagedreven werken

MALAMUTE IS OFFICIEEL MICROSOFT PARTNER


Dit betekent dat wij onze klanten nog beter kunnen bedienen met Power BI Premium en opslagservices zoals Azure blob storage en sharepoint. We maken gebruik van tool kits en werken altijd met de laatste versies van de software. Tevens hanteren wij de Microsoft standaard voor de beveiliging van data.

Malamute - Daniël Hulshof Sanne Lempers

Laten we kennismaken


Benieuwd wat Malamute voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op.